Logo

Fyldte svinehjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fyldte svinehjerter

 
Hjerter er sund og billig mad, som vi burde spise meget mere af. Hjerter med bacon, persille og flødesauce. Det er rigtig mormormad og en dejlig smagsoplevelse
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ca 2½ time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
3-4 svinehjerter
100 g bacon i skiver
2 bdt persille
30 g smør

3 dl bouillon af terning
1-2 spsk maizenamel
2 dl kaffefløde
salt, peber fra kværn

 
* Tilberedning
1. Rens hjerterne, fjern sener og årer.
Skyl og tør dem godt.

 
2. Klip baconskiverne i tynde strimler, der svitses i en gryde, til de er sprøde, men stadig lyse.

 
3. Fyld hjerterne med ¾ af baconterningerne (der tages op med en hulske) samt den skyllede, hele persille.
Luk for åbningerne med tandstikkere.

 
4. Brun hjerterne i baconfedtet i gryden, tilsæt smørret.
Hæld den kogende bouillon ved.
Lad hjerterne snurre ved svag varme, under låg, til de er møre (1½-2 timer).

 
5. Tag hjerterne op og hold dem varme.
Rør maizenamelet ud i fløden og jævn skyen. Smag til.

 
6. Der hører kartoffelmos eller hvide kartofler til denne ret.

 

Du kan med stor succes lave denne kartoffelmos, se opskrift HER

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 9.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her