Logo

Grøn æggesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn æggesauce

 
Oksekød med grøn æggesauce smager dejligt både varmt og koldt. Pynt tallerkenen med tomater, syltede agurker og persille.

 
# Ingredienser
100 g mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 hårdkogt æg
1 tsk dijon sennep
1-2 tsk citronsaft
salt, hvid peber

1½ dl blandede, finthakkede krydderurter

 
* Tilberedning
1. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen, evt. mere cremefraiche og mindre mayonnaise.

 
2. Hak ægget fint og vend det i saucen, der smages til med sennep, citronsaft samt salt og peber.


3. Rør kryddergrønt i og lad saucen stå i køleskabet i 15 min før den skal serveres.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her