Logo

Grønne asparges med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønne asparges med rejer 

 
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Grønne asparges med rejer
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid til at koge og trække

 
# Ingredienser
400 g meget tynde grønne asparges
2 dl hønsebouillon
12 store pillede rejer
2 spsk koldpresset olie
2 tsk citronsaft
salt og peber
1 tsk hakket persille
½ tsk timian
1 tomat
2-3 mellemstore champignoner

 
* Tilberedning
1. Aspargesene gøres grundigt i stand og skylles.
Det nederste stykke skæres af.
Hønsebouillonen bringes i kog med 1 dl vand.
Aspargesene kommes i, og de koges i den under låg i 5 minutter, til de endnu er lidt faste at bide i.

 
2. Tag de kogte asparges op.
Lad væsken koge op og kog rejerne i den i 2 minutter.
Tag dem derpå op og lad dem køle lidt af.

 
3. Olien røres sammen med citronsaft, salt og peber, og krydderurterne røres i.
Aspargesene og rejerne vendes i.
Lad det hele stå tildækket et koldt sted i 2 timer.

 
4. Skold tomaterne, flå dem og halver dem.
Fjern stilkfæsterne og kernerne og skær tomaterne i små terninger.

 
5. Gør champignonerne i stand, børst dem rene og skær dem i skiver.

 
6. Aspargesene anrettes med rejerne, og tomatterningerne og champignonskiverne fordeles ovenpå.
Dryp dressing over det hele og server det ved stuetemperatur.

 
Pr. portion ca 193 kcal/807 kj. 28 g protein, 6 g fedt, 8 g kulhydrat

 

Se alle de bedste opskrifter med Tapas

 

Se alle de bedste opskrifter med Asparges

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her