Logo

Gratineret kalkun og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratineret kalkun og champignon

Her får du en nem og lækker opskrift på kalkun og champignon. Retten er perfekt både som hverdagsmad og gæstemad.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Gratinering: 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
300-400 g kogt eller stegt kalkunkød
250 g champignoner

25 g smør
2½ spsk hvedemel
3 dl sky eller suppe fra kalkun
1 dl piskefløde

salt og peber
1 spsk sherry


Til gratinering:
1 dl reven ost

 
* Tilberedning
1. Skær kalkunkødet i skiver og kom det i et smurt, ovnfast fad.
2. Skær du rensede champignoner i skiver og rist dem få minutter i smørret.
Bland melet i og spæd med suppe og piskefløde.
Lad det koge 4-5 min.

 
3. Smag stuvningen til med salt, peber og sherry.
Hæld stuvningen over kødet i fadet og drys osten på.

 
4. Sæt fadet i en 250 °C varm ovn og gratiner retten i 15-20 min eller til retten har fået farve.

 
5. Serveres med kogt spaghetti, løse ris eller små kogte kartofler.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her