Logo

Grillet kinakål med kapers og karse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet kinakål med kapers og karse

 
Grillet kinakål er super nemt at lave, og det smager skønt. Perfekt til sommeren med grillet kylling, bøffer, majs m.m. Nem mad med masser af smag og sprødhed.
Tilbehør til 4 personer. Er I kun to Grillet kinakål med kapers og karse, så halver opskriften.

 
# Ingredienser til Grillet kinakål:
1 kinakål
2 dl mayonnaise
1 stor håndfuld kapers
1 håndfuld blomsterkarse - blade og blomster
1 håndfuld brøndkarse
*

 
Sådan laver du Grillet kinakål:
Fjern de yderste blade af kålen, og del hjertet i 4 lige store stykker.
Hak kapers superfint, og vend dem i mayonnaisen.
Steg kålhjerterne ved høj varme på en grill.
Sørg for, at de tager godt med farve og karamelliserer.
Tag kålstykkerne af grillen, og kom dem direkte op i skålen med mayonnaisen.

 
Vend det hele rundt, og sørg for, at mayonnaisen kommer ind i alle riller og sprækker.
Krydr med salt og peber, og anret sammen med brøndkarse og blomsterkarse.
Når du har gang i grillen, kan du jo passende grille en god hakkebøf til kålen - det vil passe perfekt.
---


Se flere dressinger og skønne salater her 
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her