Logo

Grillstegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte sild

 
Fede fisk som laks, makrel, sild, ørred og forel er bedst egnet til grillstegning. Magre fisk kan også grillsteges, men de bør altid pakkes i folie med et par smørklatter og evt. krydderurter.
Tænd grillen i god tid og begynd ikke at grillstege før der er dannet et fint glødelag, det tager ca 20 min. Små fisk steges i nærheden af glødelaget mens større fisk steges 15-20 cm fra glødelaget.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Grilltid: ca 10 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
4 ferske sild
1 løg

2 spsk hakket persille
3-4 spsk olie

salt
1 citron

 
* Tilberedning
1. Rens og skyl sildene.
Tør dem godt.
Hak løget fint og bland det med persillen. Kom det i sildene.
Luk med kødnåle. hvis de steges direkte på grillristen.
Lægges sildene i grillnet, er dette ikke nødvendigt.

 
2. Pensl sildene med olie og steg dem 4-5 min. på hver side ca 10 cm fra glødelag.
Tag silden fra varmen og drys den med salt.
Server sildene med citronskiver en kartoffelsalat og/eller tomatsalat.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her