Logo

Gryde med vilde ris og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gryde med vilde ris og svampe 

 
Med en blanding af forskellige slags svampe som fx østershatte og champignoner får denne risret en rigtigt fyldig og rig smag. Det smager saftsuseme godt.
Tid: ca 40 min. Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 4 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
2½ dl vilde ris
1 løg
2 stilke bladselleri
400 g østershatte og champignoner
2 spsk smør eller margarine
1 dl hvidvin
1 dl grønsagsbouillon (vand + terning)
1 dl yoghurt naturel
1 tsk salt
¼ tsk peber
persille

 
* Fremgangsmåde
1. Kog risene efter pakningens anvisninger.

 
2. Pil løget og hak det fint.
Skyl sellerien og skær den i strimler.
Skyl svampene og skær dem i mindre stykker.

 
3. Smelt fedtstoffet i en gryde.
Svits løg, bladselleri og svampe ca 5 min.

 
4. Hæld hvidvin og grønsagsbouillon på.
Lad det småkoge ca 5 min. Rør yoghurt og ris i.
Smag til med salt og peber.

 
5. Drys hakket persille over.
Server med  blandet salat og brød.

 
Tips: Tilbered en dobbelt portion af denne ret og 
frys den ned i portionspakker.
Godt at have når det skal være hurtigt og nemt.

 

Se alle de bedste opskrifter med Svampe  Grønsager eller Ris 



Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her