Logo

Hakkebøf med bløde løg og broccolimos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med bløde løg og broccolimos

 
Her er den bedste opskrift på kartoffel og broccoli mos, og den er virkelig ... et dejligt alternativ til Gammeldags hakkebøf opskrift med bløde løg og hvide kartofler
Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
 
# Ingredienser til Hakkebøf med bløde løg og broccolimos:
250 g hakket oksekød (5-8 % fedt)
salt og peber
1-2 løg
1 spsk olie
250 g kartofler
500 g broccoli
*
 
Sådan laver du Hakkebøf med bløde løg og broccolimos:
Ælt kødet sammen med salt og peber form det til to flade bøffer.
 
Skær de pillede løg i tynde ringe og lad dem snurre bløde på en pande med olie ved svag varme i ca. 15 min - tilsæt evt. en smule vand undervejs.
 
Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker.
Rens broccolien og snit stilkene fint.
Del hovederne i mindre buketter.
Sæt kartofler og broccolistilke over at koge i letsaltet vand 10 min.
Tilsæt broccolibuketter og kog yderligere ca. 5 min. til alt er mørt.
 
Steg bøfferne på løgpanden 3-4 min. på hver side.
Hæld vandet fra kartofler og broccoli (gem lidt væske) og mos det med en kartoffelmoser.
Rør mosen igennem og tilsæt evt. lidt kogevand.
Smag til med salt og peber og anret med bøffer og bløde løg.
 
Hakkebøf med bløde løg og broccolimos


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her