Logo

Havtaske-spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havtaske-spid 

 
Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Mauriske Havtaske-spid
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid til at trække
 
# Ingredienser
500 g havtaske
havsalt
1 rød peberfrugt
8 pillede tigerrejer (gambas)
lidt olie
peber
rosen paprika (stærk paprika)

 
* Tilberedning
1. Fisken skæres i 4 cm store stykker, gnides med salt og stilles til side i ca 15 minutter.

 
2. Fisk, tigerrejer og peberfrugt sættes på spid.
Der sluttes med fisk. De pensles med olie og drysses med peber.

 
3. Spiddene steges under den varme grill i ca 2 minutter.
Så vendes de og pensles igen med olie og drysses med rosenpaprika.
Derpå steges de igen i 2 minutter.

 
Pr. portion ca 167 kcal/702 kj. 30 g protein, 4 g fedt, 2 g kulhydrat

 

Se alle de bedste opskrifter med Tapas

  
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her