Logo

Hytteostpostej med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hytteostpostej med kaviar

 
Hytteost mætter godt og indeholder ganske få kalorier. Da hytteost har en neutral smag, er det nemt at bruge den på forskellige måder, der passer godt som frokost- eller forret.
Til 4-5 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Afkøling: ca 2 timer

 
# Ingredienser
5 blade husblas
250 g hytteost
2 dl kærnemælk

1 dl cremefraiche eller ymer
1 glas kaviar på ca 60 g

1 bdt fintklippet purløg
2 spsk hakket persille
friskkværnet peber

 
* Tilberedning
1. Læg husblassen i koldt vand 5-10 min.

 
2. Rør hytteost sammen med kærnemælk og cremefraiche eller ymer.

 
3. Knug vandet af husblassen og smelt den herefter i vandbad.
Hæld den smeltede husblas i en tynd stråle i hytteostmassen, mens der røres.

 
4. Bland kaviaren i sammen med purløg og persille.
Krydr med peber.

 
5. Kom blandingen i en lille form der rummer ca 7 dl.
Dæk med folie og stil det i køleskabet nogle timer, eller til postejen er stiv.

 
6. Vend postejen ud på et fad ved serveringen.
Garner med radiser, bønnespirer og tomatbåde.
Pynt postejen med persilleduske eller karse.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her