Logo

Jordbær med mandelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbær med mandelcreme 


Den søde mandelcreme står fint til de friske bær. Cremen er fyldt med lækre mandler der knaser. Den kan også bruges til anden frugt eller dessert

Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Køletid: ½ time.

 
# Ingredienser
400 g friske jordbær
4 æggeblommer
4 spsk melis

50 g mandler
2½ dl kaffefløde

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl bærrene og nip dem.

 
2. Pisk æggeblommerne med sukker til en tyk æggesnaps.

 
3. Smut mandlerne.
Lad dem tørre og kør dem gennem en mandelkværn eller hak dem fint.
Kom de hakkede mandler i en gryde med fløden og bring det i kog.


4. Hæld den varme fløde i æggesnapsen under kraftig piskning.
Hæld cremen tilbage i gryden og pisk under opvarmning, til den tykner.

Den må IKKE koge.

 
5. Tag gryden af varmen og lad mandelcremen afkøle.
Rør ofte i den, så den ikke trækker skind.

 
6. Bland de friske jordbær i den kolde creme.
Tag bær fra til pynt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her