Logo

Kalkunsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunsuppe

 
En lys kalkunsuppe med grønt drys. Kalkunkød er skønt at koge en god suppe på - kraftig og fuld med smag. Prøv hvor godt det smager
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 10 min. Kogetid: 10-12 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
300 g kogt eller stegt kalkunkød uden skind og ben
1 liter kalkunsuppe eller hønsebouillon (evt. af terning el. dåse)
1½ spsk smør

2 spsk hvedemel
2 æggeblommer
1 dl piskefløde
salt og peber

1 bdt purløg

 
* Tilberedning
1. Skær kødet i pæne stykker og varm dem i 1-2 dl af suppen.

 
2. Kog resten af suppen.
Rør smør og mel sammen til en smørbolle og jævn suppen hermed mens der piskes godt.
Lad suppen småkoge 8-10 min.

 
3. Tag suppen fra varmen.
Pisk æggeblommer og fløde sammen og rør det i suppen mens der piskes.
Sæt suppen på varmen igen og bring den i nærheden af kogepunktet.
Tilsæt kødet samt resten af suppen det er varmet i.


4. Smag suppen til med salt og peber og kom fintklippet purløg på.
Server suppen med kuvertbrød, flutes eller ristet brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her