Logo

Kartoffelsalat med kylling og myntedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat med kylling og myntedressing

 
Den er så enkel, let og sommerlig denne salat. I sæsonen med friske ærter giver det god mening at bælge dem selv. Retten er nem og et kæmpe hit
4 personer. Arbejdstid: ca 35 min.
 
# Ingredienser
Kartoffelsalat:
1 pakke kyllingebrystfilet (250-300 g)
800 g nye, små kartofler
100 g frosne ærter

12 grønne asparges

 
Myntedressing:
2 dl yoghurt naturel
1 spsk vineddike

1 fed hvidløg
4 stilke frisk mynte
salt og peber

 
* Tilberedning
1. Kog kyllingefileterne i ca 15 min.
Kasser kogevandet, og afkøl kødet, før det trevles.

 
2. Kog kartoflerne lige netop møre, pil og afkøl.
Optø ærterne.
Knæk det nederste stykke af de grønne asparges, og kog dem i ca 1 min.

 
5. Rør en dressing af yoghurt naturel, eddike, presset hvidløg og hakket mynte.
Smag til med salt og peber.


6. Halver kartoflerne og vend dem med kylling, ærter og asparges.
Dryp dressingen over.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her