Logo

Kinakål og skinke gryderet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinakål og skinke gryderet

 
Asiatisk gryde med svinekød og kinakål opskrift. Den kan sagtens laves med kylling eller oksekød-strimler i stedet for.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Fryseegnet.

 
# Ingredienser
300 g kogt skinke eller hamburgerryg
1-2 kinakål

2 små porrer
25 g smør/margarine
salt og peber

300 g grønne bønner
8 små tomater

2 dl bouillon (af terning)
½ bdt persille

 
* Fremgangsmåde:
1. Skyl kinakålen og skær den i strimler på tværs.
Skyl porrerne grundigt og skær dem i ringe.

 
2. Smelt smørret i en stor gryde og svits porreringene.

 
3. Skær skinken i tynde strimler, der blandes med porrerne.
Kom kinakålen i og vend den sammen med det øvrige.

 
4. Skær bønnerne i mindre stykker og skær tomaterne en gang over.
Læg det øverst i gryden.
Drys med salt og peber og hæld bouillon over.

 
5. Læg låg på og lad retten snurre i 10 min.
Vend det hele med en grydeske og lad retten koge videre i 5-10 min., til grønsagerne er møre.

 
6. Hak persillen og drys den over.
Server lun flute eller kogte kartofler til.

 
TIPS: Har du en gulerod eller en stilk blegselleri kan de også kommes i gryderetten.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her