Logo

Kinesiske grønsagsruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinesiske grønsagsruller 

 
Nogen kalder dem også forårsruller. Man fylder butterdej med en masse lækre grønsager, ruller dem sammen som en forårsrulle og serverer dem med en lækker dip
Giver 12 appetitvækkere

 
# Ingredienser
6 cl rødvin
2 spsk teriyaki sauce
2 spsk engelsk sauce
220 g zucchini i tern
220 g gul squash i tern
220 g broccoli
220 g blomkål
55 g gulerødder i tern
55 g hakkede røde løg
50 g hakket frisk persille
¼ tsk hvid peber
¼ tsk hvidløgssalt
1 knivspids knust rød peber
1 knivspids sort peber
450 g butterdejsplader (6 plader), frosne, færdigkøbte (opskrift på hjemmelavet)
1 æg, pisket
peanutsmør eller majsolie til stegning
sur-sød sauce, stærk sennepssauce eller soyasauce til at dyppe i.

 
* Fremgangsmåde
1. Bland vin, teriyaki sauce og engelsk sauce i en stor kasserolle over mellem høj varme.
Tilsæt zucchini, squash, broccoli, blomkål, gulerødder, rødløg, persille, hvid peber, hvidløgssalt, knust rød peber og sort peber. Koges under omrøring 5-6 min indtil aromaen er blandet og grønsagerne er sprøde.
Må ikke koge for længe.

 
2. Fjernes fra varmen.
Hæld straks grønsagsblandingen op i en skål for at forhindre yderligere kogning.
Lad det stå i stuetemperatur indtil det er koldt.

 
3. Skær butterdejspladerne i halve, dvs. 12 stykker
Placer cirka 2 spiseskeer af grønsagsblandingen i den ene ende af en butterdejsplade.

 
4. Fugt venstre og højre ende af rulleomslagene med æg.
Fold bunden op så den lige dækker fyldet.

 
5. Fold venstre og højre ende 1,5 cm. over første omslag og rul op så det bliver en tyk rulle.

 
6. Fugt øverste kant med æg for at lukke rullen.
Gentag med resten (11) af butterdejspladerne og grønsagsfyldet.

 
7. Varm 1,5 cm olie i en stor kasserolle over mellem-høj varme indtil olien er 185 °C.
Indstil varmen så den holder temperaturen.
Steg rullerne, nogle få ad gangen, i den varme olie, cirka 2 min eller indtil de er gyldenbrune, drej dem en gang.
Tag dem op med en hulske, læg dem på sugende papir.

 
8. Serveres varme med sauce til at dyppe i.


Kinesiske grønsagsruller 
Trin 4: Fold bunden op over fyldet.


Kinesiske grønsagsruller 

Trin 5: Rul omslaget som en tyk rulle.

 

Se flere opskrifter med Kinesiske ruller

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her