Logo

Kyllingebryst med grønne druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst med grønne druer 

 
Kyllingebryst er en meget fin basisråvare. De er nemme at tø op og er oftest helt benfri. Her serverer vi dem med en cremet blanding af hvidvin og friske druer.
Tid: 30 min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed  5 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
4 stk. kyllingebryst, friske eller frosne
2 spsk smør eller margarine
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
1 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon (vand + terning)
2 spsk hvedemel
1 dl fløde
300 g grønne druer

 
* Fremgangsmåde
1. Optø de 4 stykker kyllingebryst, hvis de er frosne.
Brun dem på alle sider i fedtstoffet.
Drys med salt og hvid peber.

 
2. Læg dem i en sauterpande.
Hæld hvidvin og bouillon på. Lad det simre under låg 10 min.

 
3. Pisk melet ud i fløden. Flæk druerne og fjern stenene.

 
4. Rør fløden i gryden og tilsæt druerne.
Lad retten simre yderligere 5 min.

 
5. Server med løse ris og grønne bønner eller broccoli.

 
Tips: I stedet for kyllingebryst kan du bruge en hel kylling,
som du parterer i 6-8 dele.
Kogetiden bliver da noget længere.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller andet Fjerkræ

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her