Logo

Kyllingebryst med julesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst med julesalat

 
Her er kogebogen med nemme madopskrifter, madplan, tøm køleskabet og Din egen kogebog med dine egne opskrifter
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Stegetid: ca 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
6 kyllingebryster (evt. frosne)
4-5 mellemstore julesalat
75-100 g smør

salt og peber
1 æg
2-3 tomater
4 spsk rasp
1 bdt persille

 
* Tilberedning
1. Optø brystfileterne, hvis der bruges frosne. Tør dem godt.

 
2. Skær rodskiven af julesalaten og skyl dem godt.
Kog dem i letsaltet vand 5 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt.

 
3. Brun smørret på en pande og steg brystfileterne heri, 5 min. på hver side.
Drys dem med salt og peber og hold dem varme.

 
4. Kog ægget i 9 min. Pil skallen af og hak ægget fint.
Skyl tomaterne og skær et kryds i hver.
Kom lidt mere smør på panden og lad så julesalat og tomater snurre heri.

 
5. Anret kyllingekødet på et varmt fad og garner med tomater og julesalat.

 
6. Hæld raspen på panden og rist den gylden.
Drys den over julesalaten sammen med det hakkede æg og den hakkede persille.

 
7. Server med råstegte kartofler.
Kog evt. panden af med lidt hvidvin og fløde.

Smag skysaucen til og server den til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her