Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Kyllingestrimler
med aioli
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter
# Ingredienser
500 g kyllingefilet
1-2 fed hvidløg
1 dl tør hvidvin
1 dl olie
2 laurbærblade
½ rød chili, skåret i terninger
1 tsk tørret timian
½ tsk spidskommen
salt og peber
6 stilke persille
5 spsk rasp
200 g aïoli
(se opskrift)
* Tilberedning
1. Kyllingefileterne skæres i strimler.
Hvidløgsfeddene skrælles og hakkes fint.
Vinen blandes med olie, laurbærblade, chili, timian,
spidskommen, salt og peber.
Så kommes kyllingefileterne i denne marinade, og det hele
blandes godt.
2. Persillen skylles, rystes tør og hakkes fint.
Så blandes den med raspen. Kyllingestrimlerne tages op af
marinaden og vendes i persille-raspen.
3. Grillen forvarmes til det højeste trin.
Anbring kyllingestrimlerne på en rist under den forvarmede
grill og steg dem i ca 5 minutter, til de er brune.
Vend dem under stegningen.
Kyllingestrimlerne serveres med aïoli.
Pr. portion ca 450 kcal/1890 kj. 38 g protein, 27 g fedt, 11
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------