Logo

Majssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majssalat

 

I september er der friske danske majs hos din grønthandler. Escquites er en varm og fyldig mexicansk majssalat, der med sin sødme og fedme passer godt til fx stærke mexicanske chiliretter.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min.

 

# Ingredienser til din Majssalat:

2 majskolber

1 spsk olie

1 fed hvidløg (knust)

½ chili (finthakket)

1 lime

2 spsk hakket persille

salt og peber

*

 

Sådan laver du lækker Majssalat:

Træk bladene af majskolberne, skyl dem og skær kernerne af med en kniv.

Steg dem i en wok eller pande med olie 3-5 min. og tilsæt knust hvidløg og finthakket chili (uden frø og mellemvægge), salt og peber.

Tag panden af varmen, smag til med ca. 1 spsk limesaft og drys med hakket persille.

Server som tilbehør eller fyld i en tortilla.

 

Majssalat

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 8.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her