Logo

Majssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majssuppe

 
Som al anden mad smager også suppe bedre, når den ser delikat og tiltalende ud. Her er et godt forslag til både fest- og hverdagssuppe.
Til 4-6 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
50 g smør
1 stort løg

1 grøn peberfrugt
1 fed hvidløg

2 spsk hvedemel
1 spsk tomatpuré
1 liter bouillon
125 g frosne majs
salt, peber fra kværn
2 kviste persille

 
* Fremgangsmåde
1. Smelt smørret i en stor gryde, og svits det hakkede løg og den rensede, hakkede peberfrugt.
Tilsæt det pillede, pressede hvidløgsfed.
Lad det blive gyldent.

 
2. Drys melet over og rør tomatpureen i.
Tilsæt 1 liter kogende bouillon.
Lad det simre under låg i et kvarter.
Kom majsene i og varm dem i suppen.

 
3. Smag den til.
Hak persillen og drys den over, lige inden serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her