Logo

Marvben, kogte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marvben, kogte 

 
Forret. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 1 time. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 4 personer.

 
# Ingredienser til Marvben, kogte
4 marvben
1 spsk salt pr. l koge vand
Tilbehør:
4 skiver (ristet) rugbrød
groft salt
*
Sådan laves Marvben, kogte
1. Skrab benene fri for urenheder og kød og skyl dem.

 
2. Bring vand og salt i kog og lad benene koge 1 time heri.

 
3. Tag benene op af vandet, gør det forsigtigt og hold benet vandret.
Pak en ren tøjserviet om den ene ende og læg marvbenene på et opvarmet fad.

 
4. Server straks sammen med (ristet) rugbrød og groft salt.

 
Tips: Et stykke alufolie kan pakkes om enderne før kogning, det holder på marven.
Se også Bordelaisesauce.
Rå marvben kan fryses. Holdbarhed: ca 1 måned.

 

Se alle de bedste opskrifter med Marv

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her