Logo

Oksekød i karry i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekød i karry i stegeso 

 
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 20 minutter, plus braisering 50-60 min.

 
# Ingredienser
1 kg oksekød til gullasch
4 spsk smør
2 spsk stærk karry
6 skalotteløg
6 spsk mangochutney
½ l thai-bouillon
stødt peber og ingefær samt hvidløgspulver, ½ spsk af hver
350 g kartofler
350 g sursødt græskar, syltet
150 g yoghurt naturel

 
* Tilberedning
Brun oksekødet i det varme smør i ca. 4-6 min.
Drys karry over, og steg videre i 3-4 min.
Læg kødet i den godt gennemvædede stegeso.
Pil skalotteløgene, og skær dem i grove tern.
Bland dem med mangochutney, thai-bouillon, stødt peber og ingefær samt hvidløgspulver og fordel det over kødet.
Giv det 50-60 min i ovnen ved 200 °C.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern.
Hæld græskarstykkerne i en sigte, og lad dem dryppe godt af.
Kom begge dele ned til kødet ca 15 min før retten er færdig.
Kom yoghurt i karryretten før serveringen, anret, og server.

 
Pr. portion ca. 390 kcal/1368 kj, 29 g protein, 19 g fedt, 26 g kulhydrater
Ikea forhandler en fremragende stegeso
Se flere opskrifter med Stegeso

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her