Logo

Ostepirogger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ostepirogger

 
Se hvordan du laver lækre pirogger af butterdej med blåskimmelost eller groftreven emmentaler. Perfekt som tilbehør, snack eller til madpakken.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
2 plader frossen butterdej


Fyld:
100 g blåskimmelost eller groftreven emmentaler
2 spsk mayonnaise
½ tsk sennep
peber fra kværn
1 æg

 
* Fremgangsmåde
1. Lad butterdejen tø op og rul dejen ud til dobbelt længde.
Skær den i firkanter eller cirkler. Brug et glas. 

 
2. Mos osten med mayonnaise og smag den til med sennep og peber.

 
3. Læg en skefuld fyld på hver dejstykke.
Fold den sammen til en trekant eller halvcirkel og pres dejen sammen i kanten med en gaffel.

 
4. Pisk ægget sammen og smør piroggerne.
De bages i en varm ovn ved 200 °C i ca 10 min.
Spises lune til fx suppe.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her