Logo

Panerede, fyldte koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Panerede, fyldte koteletter

 
Schweizerkoteletter med et lækkert skinke-ostefyld. Let opskrift på virkelig lækre og pikante koteletter med ost og skinke med lækker sauce - nem og hurtig hverdagsmad som hele familien vil elske - Prøv!
Til 4-6 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
4-6 tykke koteletter uden ben
1 spsk dijonsennep

2-3 skiver røget skinke
4-6 skiver mild ost
hvedemel
salt, peber fra kværn
1 æg

rasp
100 g smør

 
* Tilberedning
1. Skær evt. ben væk, også overflødigt fedt i kanten.
Skær en lomme fra fedtsiden.
Smør indvendig med sennep.

 
2. Læg ½ skive skinke + 1 skive ost i hver lomme.
Luk med en kødpind eller tandstikker.

 
3. Vend koteletterne i mel, der er krydret med salt og peber.
Dyp dem i pisket æg og derefter i rasp.
Steg dem gyldne i smør 6-8 min på hver side, alt efter tykkelse.

 
4. Serveres evt. med løse ris og/eller en grønsagsblanding.
Panden kan evt. koges af med bouillon, fløde eller vin og denne sauce kan serveres til, om det ønskes.

 
Schweizerkoteletter med et lækkert skinke-ostefyld.


Panerede, fyldte koteletter 

1. Fjern evt. ben og skær overflødigt fedt fra.
Skær en lomme som vist.


Panerede, fyldte koteletter 

2. Læg fyldet i lommen.
Luk åbningen med en kødnål eller tandstikker.


Panerede, fyldte koteletter 

3. Vend kødet i mel, der er tilsat salt, peber eller andre krydderier.
Dyp i sammenpisket æg.


Panerede, fyldte koteletter 

4. Vend kødet i rasp. Lad det tørre i 5 min.
Ryst overflødigt rasp af. Steg kødet i rigeligt smør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her