Logo

Pappardelle med roquefort og bresola - De bedste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pappardelle med roquefort og bresola - De bedste 

 
Her får du Pappardelle i 5 spændende udgaver. Prøv disse opskrifter på yderst velsmagende Pappardelle, når du ikke vil gå på kompromis med smagen.
Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 1¼ time. 4 personer.

 
# Ingredienser
Fond:
1 porre
1 fennikel
2 gulerødder
stilkene af 1 bundt bredbladet persille
1 kvist rosmarin
2 laurbærblade
1 kyllingebouillonterning
groft salt

 
Pasta:
100 g valnøddekerner, halverede
6 tynde skiver bresaola (lufttørret skinke)
125 g cremefraiche 38 %
100 g roquefort
1 æggeblomme
500 g pappardelle pasta
et par stilke purløg
salt og peber

 
* Tilberedning
Rens porren, og skær den i skiver.
Fjern det yderste lag af fenniklen, og skær rodskiven af.
Skær resten i mindre stykker.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Skyl krydderurterne.

 
Svits grønsagerne i en tykbundet gryde.
Tilsæt bouillonterning og 1 liter vand. Lad det simre ca. 1 time.
Si fonden over i en skål.

 
Hak valnødderne, og rist dem imens på panden.
Skær oksekødet i tynde strimler.
Hæld 1 liter fond i en gryde, og kog ind til det halve.
Tilsæt cremefraiche og smuldret roquefort.
Varm igennem under omrøring.
Når saucen er reduceret med 1/3, så pisk æggeblommen,
og rør den i saucen. Lad det tykne under stille omrøring.

 
Tag gryden fra varmen, tilsæt valnødder, og smag gavmildt til
med friskkværnet peber.
Kog pastaen al dente i kogende vand, og dryp den af.
Bland pastaen med roquefort-saucen.
Pynt med oksekødsstrimler og klippet purløg. Server straks.

 
Pappardelle af courgetter
Skær 800 g godt rensede courgetter til ”pappardelle”-strimler
med en mandolin.
Blancher dem 2 min i saltet, kogende vand, og
kom dem i koldt vand for at stoppe kogningen.
Dryp af og server dem som pasta.

 
Gulerodspappardelle
Følg instruktionerne for courgetter, men kog kun gulerødderne 1 min.

 
Pappardelle med gedeost
Udskift roqueforten med 100 g gedeost.

 
Pappardelle med roquefort og grillede auberginer
Udskift valnødderne med 2 skiver grillet aubergine skåret på langs i
smalle skiver og svitset hurtigt på panden med 1 spsk olie.

 
Se alle de bedste opskrifter med  Pappardelle  Oksekød  Tilbehør  Brød  Favoritter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her