Logo

Passionsfrugtcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Passionsfrugtcoulis 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet.

 
# Ingredienser til Passionsfrugtcoulis
6 passionsfrugter
2-3 spsk flormelis
*
Sådan laves Passionsfrugtcoulis
1. Del passionsfrugterne midt over og skrab kernemassen ud i en skål.

 
2. Gnid det gennem en sigte, så kun de »bare« kerner er tilbage i sigten.
Kassér dem.

 
3. Tilsæt frugtmassen flormelis efter smag.
Mindre sukker, hvis frugterne er meget søde og/eller coulisen skal bruges som tilbehør til en meget sød dessert.

 
Tips: Coulisen kan laves i god tid og stilles køligt, men bør sættes i stuetemperatur 20-30 min før servering.
Server coulisen til Chokolademarengspie, Mandeltærte samt til is, sorbet og fromage.
Kan fryses. Holdbarhed: ca 3 måneder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Passionsfrugt

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her