Logo

Peberrodspølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberrodspølse 

 
Chilisauce, løg, sennep og peberrod giver smag og karakter til den røgede medister. En meget spændende hverdagsret! Retten er nem og lækker
Tid: 30 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
500 g røget medister
1 lille løg
2 spsk sennep
1 spsk reven peberrod
1 spsk smør eller margarine
2 dl mælk
½ dl chilisauce
½ agurk

 
* Fremgangsmåde
1. Flå pølsen og skær den i 1 cm tykke skiver. Hak løget fint.

 
2. Smør sennep på halvdelen af pølseskiverne.
Drys løg og peberrod på og læg en pølseskive ovenpå.

 
3. Steg de dobbelte pølse skiver i fedtstoffet.

 
4. Bland mælk og chilisauce og hæld det over pølseskiverne.
Skræl agurken og skær den i tern. Drys dem over pølserne.
Lad det simre et par min.

 
5. Server de dobbelte pølseskiver, sauce og agurker sammen med kartoffelmos.

 
Tips: I stedet for sennep og peberrod kan du bruge syltede agurker eller pickles.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pølser eller Tilbehør

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her