Her får du lette supper i flere spændende udgaver. Fx
Rødkål-æblesuppe, Rødkålssuppe med kastanjer, Rødkålssuppe med bacon eller
Efterårssuppe.
Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 20 min. 2-3 personer.
# Ingredienser
300 g rødkål
6 spsk æblemost
salt og peber
* Tilberedning
Skær stokken af
rødkålshovedet. Skyl og skær det fint.
Kog rigeligt, saltet
vand 20 min.
Hæld vandet fra, og
stil det til side.
Blend kålen meget
fint med æblemosten.
Tilsæt kogevand, indtil
konsistensen er glat.
Smag til med salt og
peber.
Rødkål-æblesuppe
Kog 1 melet kartoffel og 2 æbler, fx Granny Smith,
sammen med rødkålen.
Rødkålssuppe med kastanjer
Tilsæt en håndfuld dampede kastanjer i stykker,
når suppen er blendet.
Alternativt kan de brunes i lidt olie eller smør.
Rødkålssuppe med bacon
Skær 4 skiver bacon i tynde strimler, og
steg dem på en pande.
Lad fedtet dryppe af, og drys dem på toppen
af suppen inden servering.
Efterårssuppe
Udskift æblemosten med pæresaft, og drys suppen
med 1 spsk hele eller groft knuste valnødder.
INFO: Granny Smith er et rigt aromatiseret æble, verdens
bedst kendte grønne sort. Syrlig, behagelig smag og bouquet. Marked sæson er
året rundt. God til alle formål.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------