Tilbehør. Arbejdstid: 25 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer.
# Ingredienser til
Rødløgssalat, varm
500 g rødløg
50 g smør eller 4-5 spsk olie
Marinade:
2 spsk vineddike
½ tsk salt
¼ tsk peber
*
Sådan laves Rødløgssalat, varm
1. Rør vineddiken med salt og peber, til saltet er opløst.
2. Pil rødløgene, del dem en gang på langs og skær dem i tynde
skiver på tværs.
3. Smelt smørret på en pande, det må ikke brune, eller varm olien.
Kom løgene på panden og kog dem klare og næsten møre.
4. Tag løgene af panden lad dem dryppe fri af overskydende fedtstof
og anret dem på et fad.
5. Hæld marinaden over løgene og server straks.
Tips: Rødløgssalaten kan pyntes med fintklippet persille
eller anden, frisk krydderurt, lad retten bestemme. Fx dild til fisk.
Server rødløgssalat som tilbehør til kød, fx stegt oksekød, eller
fisk, fx stegte sild, Hornfisk,
stegte eller Makrel, stegt.
Se alle de bedste opskrifter med Rødløg
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------