Indbydende og lækker ret med hvid fisk, æg og citronsauce.
God som forret eller som hovedret, hvis du serverer hvide kartofler til...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Kogetid, i alt: ca 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
500 g
rødspættefileter
2 tsk salt
3 spsk smør
1 hårdkogt æg
1 lille løg, peber
2 spsk hvedemel
1½ dl fiskebouillon
1½ dl piskefløde
1-2 citroner
1 bdt purløg
* Tilberedning
1. Drys fileterne
med lidt salt.
Rør 1 spsk af
smørret sammen med det pillede, hårdkogte æg, 1 revet løg, salt og peber.
2. Fordel blandingen
på fileterne og rul dem sammen herom.
Læg dem i et ovnfast
fad.
3. Smelt resten af
smørret og rør melet i og spæd med fiskebouillon og fløde.
Lad saucen koge
sammen få minutter.
Smag til med
citronsaft.
4. Hæld saucen over
fileterne i fadet og sæt retten i ovnen ved 225 °C i 20 min.
Drys med purløg.