Logo

Ristet ravioli i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristet ravioli i airfryer 


Er du også vild med ravioli, men drømmer om dem paneret og "stegt" i din airfryer, som er meget sjovere at spise med hænderne. Sørg for at servere den med masser af marinara til dypning!

4-6 portioner. Forberedelsestid: 15 min. Samlet tid: 30 min. Kalorier pr portion: 822.

 
# Ingredienser
1 stort æg
2 spsk mælk
⅔ kop tørrede brødkrummer eller rasp (ikke panko)
salt og friskkværnet sort peber
1 pk frosset ravioli, optøet (300 g)
jordnøddeolie (til friturestegning) eller madlavningsspray (til airfryer stegning)
⅓ kop fintrevet parmesan
1 til 1¼ kop marinara sauce, opvarmet

 
* Tilberedning
1. Pisk æg og mælk i en lav skål, indtil det er blandet.
Bland rasp og et par store knivspidser salt og peber i en anden lav skål.

 
2. Arbejd en ad gangen, belæg hver ravioli i æggeblanding og
derefter i krydret rasp, pres for at klæbe.
Anret på et stort fad eller bageplade i et enkelt lag.

 
3. Airfryer stegning: Forvarm airfryer til 180 °C.
Spraykurv med madlavningsspray.
Arbejd i hold, anbring ravioli i et jævnt lag i forberedt kurv, og
spray derefter toppen med madlavningsspray.
Luftsteg, indtil de er brune og sprøde, 5-7 min.

 
4. Friturestegning:
Hæld olie i en stor tyk gryde udstyret med et frituretermometer.
Opvarm over medium-høj varme, indtil termometeret registrerer mellem 180 °C og 190 °C. Arbejder i hold, steg ravioli, vend af og til, indtil de er brune og sprøde, cirka 3 min i alt.
(Bemærk: Raviolien puster op som små puder i den varme olie; de vil svinde lidt, når de afkøles.) Brug en si eller hulske, overfør ravioli til en tallerken foret med køkkenrulle.

 
5. Overfør ravioli til et fad. Drys med parmesan. Server med marinara ved siden af.

 

 
Her er et par ting at vide om ristet ravioli: De er paneret og stegt - faktisk ikke ristet, som navnet antyder. De opstod på en italiensk-amerikansk restaurant i St. Louis, Missouri, hvor de forkortes kaldes "t-ravs". Endelig serveres de traditionelt som en snack eller forret, næsten altid med varm marinara på siden og overhældt med parmesan. Men det vigtigste at vide? Du kan nemt lave dem derhjemme med flotte resultater. (Seriøst, de går hurtigt, hvis du serverer dem til en mange mennesker, så lav ekstra!)
Har du prøvet at lave dette? Fortæl os, hvordan det gik i kommentarfeltet!

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her