Logo

Rosen-æble-gelé - prøv Kogebog.dk først 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosen-æble-gelé - prøv Kogebog.dk først 💘 

 
Denne opskrift giver en rigtig spændende gelé med rosenkronblade, som kan bruges til desserter, pandekager, grød, yoghurt eller is. Smagen er dejlig mild og sød...

 
# Ingredienser
125 g rosenkronblade
½ liter æblesaft af umodne madæbler
500 g melis

 
* Tilberedning
Den nederste bitre del af rosenkronbladene klippes fra.
Rosenbladene overhældes med kogende vand og kommes derefter omgående i iskoldt vand.
De lægges til tørre på et viskestykke.
Æblesaft og sukker bringes i kog under stadig omrøring.
4/5 af rosenbladene kommes i, og der koges videre, indtil de synker til bunds.
Syltetøjet skummes.
Når Geleringstesten er i orden, hældes det varme syltetøj på glas, og
glassene tilsættes den sidste femtedel af rosenbladene.

 

Se alle de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade og gelé

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her