Logo

Saftgelérand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saftgelérand 

 
Dessert. Arbejdstid: 10 min. Geleringstid: mindst 3 timer. Let at lave. Lav pris. 4-6 personer.

 
# Ingredienser til Saftgelérand
frugtsaft (hindbær-, ribs-, jordbær eller blandet saft)
2½ dl vand
11 blade husblas
Randform:
*
Sådan laves Saftgelérand
1. Udblød husblassen i rigeligt, koldt vand 8-10 min.

 
2. Opvarm frugtsaften og vandet til kogepunktet, knug husblassen fri for væde og opløs den direkte i den varme saft.

 
3. Hæld geléen i en randform og stil den koldt i mindst 3 timer.
Den skal være helt stiv.

 
4. Løsn geléen med en skarp kniv langs kanten.
Dyp formen kort i varmt vand, hvis randen ikke slipper nemt.
Vend randen ud på et serveringsfad.

 
Tips: Geléen kan garneres med friske frugtstykker og serveres med Creme Chantilly.
Eller cremefraiche smagt til med vaniljesukker.

 

Se alle de bedste opskrifter med Dessert eller Saft

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her