Logo

Skyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skyr 

 
Skyr er et oldgammelt, nordisk mælkeprodukt. I vor tid kendt som islandsk nationalspise. Skyr fremstilles af skummetmælk, den er derfor proteinrig og mager. Mager Kvark er det danske produkt, der ligner mest. Skyr skal røres godt ud med mælk eller vand, til en glat og smidig konsistens.
Rør lidt i ad gangen, ellers kan den gryne. Smag skyren til med sukker. Den færdige skyr kan spises som tykmælk af små skåle eller dybe tallerkener, med eller uden mælk på. Den kan også røres mere flydende og spises med revet rugbrød eller Müsli eller et andet af dagens morgenmadsprodukter.
Kan fryses. Holdbarhed: 3 måneder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Skyr

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her