Logo

Timiankoteletter med marsalasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Timiankoteletter med marsalasauce 

 
Kunsten at få saftige koteletter med fin farve er kun at fylde panden højst to tredjedele og så skrue ned for varmen i tide. Nemt at tilberede. Lyder det ikke godt?
Tid: 20-25 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
4 kalvekoteletter (600 g)
2 spsk smør eller margarine
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 tsk timian
1 dl marsalavin (sød rødvin)
1 tsk grønne peberkorn

 
* Fremgangsmåde
1. Smelt fedtstoffet på en stegepande.
Når det er stegeklart lægges koteletterne på.
Steges et par stykker ad gangen 5 min på hver side.

 
2. Drys med salt og peber og timian.

 
3. Hæld marsalavinen ved siden af koteletterne.
Tilsæt de grønne peberkorn. Lad dette småkoge nogle min.

 
4. Øs skysauce over koteletterne.

 
5. Server med kogte kartofler og en blandet grøn salat.

 
Tips: Kalvekødet kan erstattes med bøf eller entrecôte og tilberedes som ovenfor.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kalvekød

Se alle de bedste opskrifter med Brød

Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her