Logo

Tyttebærsyltetøj med pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tyttebærsyltetøj med pærer

Tyttebærsyltetøj er nemt at lave selv. Her er opskriften, så du kan se, hvordan du laver dejligt syltetøj med tyttebær og pærer...

Tilberedningstid: ca 40 min.

 
# Ingredienser
1 kg tyttebær
½ kg gråpærer
1 dl vand

½ kg sukker

 
* Tilberedning
1. Skyl tyttebærrene.
Skræl og skyl pærerne, fjern kernehusene og skær frugten i småstykker.

 
2. Kog en lage af sukker og vand.
Kom tyttebær og pærer i og lad det koge i 15 min.

 
3. Skum godt med en hulske og kom bær, pærer og saft på rene glas.
Bind straks til.

 
Variation
Kog 1 kg tyttebær og ½ kg pærer, skåret i terninger, ¾ kg sukker og lidt reven citronskal i 10 min. Tag gryden fra varmen og tilsæt 1½ dl frugtbrændevin, fx calvados.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her