
 
En god bøf behøver
ikke nødvendigvis tungt tilbehør. Kombinationen af sprød salat og bøf i skiver
er ved at få klassikerstatus på mange menukort, og dressingen er prikken over
i'et. 
✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid:
ca 20 min. Stegetid: ca 6 min. 
 
# Ingredienser
2 stk oksebøffer 
2 stk hjertesalat 
1 grøn peberfrugt 
1 rødløg 
1·2 potter
brøndkarse 
1 bundt forårsløg 
 
Dressing: 
1 chili 
1 fed hvidløg 
2 tsk frisk ingefær 
1 tsk sambal oelek (chilipasta) 
2 spsk rapsolie 
1 spsk vineddike 
1 tsk flydende
honning 
Tilbehør: brød 
 
* Tilberedning
1. Krydr bøfferne
med salt og peber, og steg dem på en grillpande i ca 3 min på hver side,
afhængig af tykkelse, og hvor rødt du ønsker kødet. 
Afkøl kødet. 
Dressing: 
2. Flæk chilien,
skrab kernerne ud, og snit chilien. 
Rør chili med
presset hvidløg, revet ingefær, sambal oelek, olie, eddike og honning. 
 
3. Skyl salaten, og
snit peberfrugten. 
Skær løg i tynde
både. 
Vend salat med
peberfrugt, løg og brøndkarse. 
 
4. Skær kødet i
skiver, og vend dem i salaten. 
Snit forårsløg, og
drys dem over. 
Dryp dressingen over, og server med brød. 
 
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.