Logo

Fyldte champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte champignon 

 
Krydret fyld, der helt sikkert vil pirre ganen. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 10 min. Kuverter: 6

 
# Ingredienser
6 store champignon
3 skiver hakket bacon
90 g smør
3,7 dl rasp eller frisk brødkrumme
2,5 dl friske hakkede urter
60 g ekstra smør

 
* Tilberedning
1. Fjern stilken fra champignonerne.
Steg baconen i en stor stegegryde, indtil den er sprød.
Tag baconen op af gryden og stil den til side.
Tilsæt champignon og svits dem med lamelsiden nedad i 1-2 min, indtil de er gyldne.
Tag dem op af gryden og stil dem til side.

 
2. Smelt smørret i en pande.
Tilsæt raspen og svits det under omrøring, indtil den er gylden.
Tilsæt urter og bacon og rør det sammen og tag det op af panden.

 
3. Fyld champignonerne med raspblandingen.
Smelt det ekstra smør i panden.
Læg champignonerne på panden og steg dem uden låg i 3-4 min, indtil de er brune.

 
Prøv sammen med:
Hovedret: Moussaka.
Dessert: Osteskaller med kirsebærfyld

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her