 
 
   
Muslingepande med champignon. Her simrer muslinger, forårsløg og mandariner i en herlig krydderurte-blanding med bl.a. hvidløg, purløg og timian.
En farvestrålende alt-i-et-ret...
Tilberedningstid: 20 min. Til 2 portioner: kan udvides til
flere. 
 
# Ingredienser
125 g muslinger 
1 forårsløg 
25 g champignon
¼ dåse mandariner 
saften af ¼ citron 
1 tsk cognac 
50 g smør 
¼ tsk salt 
1 fed hvidløg
1 spsk sardelpasta
purløg 
persille, timian mynte, basilikum 
salt, friskkværnet peber 
et par dråber engelsk sauce
 
* Tilberedning
Fordel muslingerne i en pande eller ovnfast fad. 
Gør forårsløg i stand, skær i tynde strimler og kom dem ved
muslingerne. 
Rens champignon og skær dem i skiver. 
Kom også dem ved muslingerne. 
Lad mandarinerne dryppe af og kom dem ved. 
Hæld citronsaft og cognac ved. 
Rør smørret blødt. 
Stød hvidløget i en morter med salt og rør det i smørret
sammen med sardelpastaen. 
Nip krydderurterne og hak bladene fint. 
Kom de finthakkede krydderurter i smørret. 
Rør det hele godt sammen og krydr med salt, peber og engelsk
sauce. 
Fordel kryddersmørret over muslingerne og stil det i en 200 °C
varm ovn i 10 min. 
Server muslingepanden rygende varm. 
 
 
Se de bedste opskrifter med muslinger 
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.