 
Her får du en nem og lækker opskrift på kalkun og champignon.
Retten er perfekt både som hverdagsmad og gæstemad.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Gratinering: 20 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
300-400 g kogt eller
stegt kalkunkød 
250 g champignoner 
25 g smør 
2½ spsk hvedemel 
3 dl sky eller suppe
fra kalkun 
1 dl piskefløde 
salt og peber
1 spsk sherry 
Til gratinering: 
1 dl reven ost 
 
* Tilberedning
1. Skær kalkunkødet
i skiver og kom det i et smurt, ovnfast fad. 
2. Skær du rensede
champignoner i skiver og rist dem få minutter i smørret. 
Bland melet i og
spæd med suppe og piskefløde. 
Lad det koge 4-5
min. 
 
3. Smag stuvningen
til med salt, peber og sherry. 
Hæld stuvningen over
kødet i fadet og drys osten på. 
 
4. Sæt fadet i en
250 °C varm ovn og gratiner retten i 15-20 min eller til retten har fået farve.
 
5. Serveres med kogt
spaghetti, løse ris eller små kogte kartofler.