Logo

Rødbedesalat med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødbedesalat med valnødder

 
Salaten tilberedes med rå rødbeder, syrlige citrusfrugter og søde rosiner. Valnødderne giver sprødhed - erstat evt. med andre nødder, mandler eller kerner (solsikke eller græskar).
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.

 
# Ingredienser til Rødbedesalat med valnødder:
400 g rødbeder
50 g valnøddekerner
50 g lyse eller mørke rosiner

 
Dressing:
¾ dl appelsinsaft
¼ dl citronsaft
¼ dl olie
1 fed hvidløg
salt og peber
*

 
Sådan laver du Rødbedesalat med valnødder:
Skræl rødbederne og snit dem fint eller riv dem groft.
Rør en dressing af appelsinsaft, citronsaft og olie.
Smag til med presset hvidløg, salt og peber.

 
Vend rødbederne med dressingen og tilsæt rosiner og valnøddekerner.

 
Tips: Rist nødder eller kerner et par min. på en tør pande - det giver smagen et boost.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her