 
 
   
Sursødt og krydret til oksestege og andet kød. Ingefær-pærer
toppet op med tyttebær eller rønnebær er et godt tilbehør til vildtretter.
 
# Ingredienser
¾ l vineddike 
500 g melis 
30 g skrællet, frisk ingefær skåret i småstykker 
1 knsp fintrevet muskatnød 
1 stang kanel 
1 tsk reven citronskal 
2 kryddernelliker 
3 kg faste pærer 
 
* Tilberedning
Hæld eddiken i en gryde sammen med lige så meget vand, og
tilsæt sukkeret. 
Alt bringes i kog under omrøring. 
Så tilsættes krydderierne, og gryden småkoger i yderligere
15 min. 
Imens skrælles pærerne, halveres og befris for kernehuset. 
De kommes i den sirupsagtige væske og koges møre ved svag
varme i 10 min. 
Pærerne tages op og kommes på rene, skoldede glas. 
Kog saften ind i 10 min., og hæld den over pærerne. Glassene
lukkes til. 
Portionen skal anvendes inden for 4 uger. 
 
Se alle
de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade
og gelé
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.