 
 
   
Sørg for, at grønsagerne er skåret i lige store stykker i
denne spændende opskrift, så de er færdigstegt samtidigt. Det bliver godt
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 5 min. 
 
# Ingredienser
1 gul peberfrugt, udkernet 
1 rød peberfrugt, udkernet 
1 gulerod 
1 courgette 
1 fennikel 
1 løg 
60 g sukkerærter 
2 spsk jordnøddeolie 
3 fed hvidløg, pressede 
1 tsk revet, frisk ingefær 
125 g bønnespirer 
2 tsk farin 
2 spsk lys sojasauce 
1¼ dl grønsagsbouillon 
 
* Tilberedning
1. Skær peberfrugter, gulerod, courgette og fennikel i tynde
skiver. 
Skær løget i kvarte, som derefter halveres. 
Skær sukkerærterne i skrå skiver for at skabe den største
overflade. 
 
2. Varm olien i en forvarmet wok. 
Tilsæt hvidløg og ingefær og lynsteg i 30 sekunder. 
Tilsæt løg og lynsteg i yderligere 30 sekunder. 
 
3. Tilsæt peberfrugter, gulerod, courgette, fennikel og
sukkerærter og lynsteg i 2 min. 
 
4. Tilsæt bønnespirer og rør farin, sojasauce og bouillon i
grønsagerne. 
Dæmp varmen og lad grønsagerne simre i 1-2 min, eller til de er møre og dækket
af saucen. 
 
5. Hæld retten op på et fad og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 155. Sukker 6 g. Proteiner 4 g. Fedt 12 g.
Kulhydrater 9 g. Mættede fedtsyrer 2 g. 

 
 
 
 
VARIANT 
Brug en hvilken som helst blanding af farverige grønsager i
denne alsidige ret. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.