Logo

Kirsebær i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær i rødvin 

 
Dessert Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Afkøling: ca ½ time. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.

 
# Ingredienser til Kirsebær i rødvin
300 g friske kirsebær

 
Lage:
2 dl rødvin
85 g sukker (1 dl)
½ kanelstang
reven skal af ½ usprøjtet appelsin
*
Sådan laves Kirsebær i rødvin
1. Kom rødvin, sukker, kanelstang og reven appelsinskal i en gryde.
Varm lagen op og kog den ind til det halve for god varme uden låg.

 
2. Skyl og tør kirsebærrene imens.
Udsten dem forsigtigt og læg dem i en skål.

 
3. Hæld den varme lage over kirsebærrene og lad dem stå, til lagen er blevet kold.

 
Tips: Server kirsebær kompotten med iskold cremefraiche eller med en god vaniljeparfait til.
Se Flødeis, luksus.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her