Logo

Sushi-ris - nem opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sushi-ris - nem opskrift 

 
Sushi-risene skal være blanke og have rumtemperatur, når du skal servere dem.
Til 4 pers

 
# Ingredienser
250 g sushi-ris
3¼ dl vand
1 stykke tørret kombu (spiselig tang)
2 spsk sushi-ris-krydderi

 
* Tilberedning
1 Skyl sushi-risene under rindende koldt vand, til vandet er helt klart.
Afdryp risene. Hæld risene i en gryde med vand og kombu.
Læg låg på og bring dem i kog så hurtigt som muligt.

 
2 Fjern kombu, dæmp varmen og lad risene simre i 10 min.
Sluk for varmen og lad risene stå i 15 min.
Tag ikke på noget tidspunkt låget af gryden,
efter at du har fjernet tangen.

 
3 Kom de varme ris i et stort fad med meget lav kant og
fordel krydderiblandingen jævnt hen over.
Med den ene hånd blandes krydderierne nu ind i risene med hurtige,
skærende bevægelser med en spatel, mens du med den anden hånd
"vifter" hen over sushi-risene, så de afkøles hurtigst muligt.

 
Se alle de bedste opskrifter med Ris

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 69 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her