Logo

Æblemos - dejlig opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblemos - dejlig opskrift

 

Dejlig og nem hjemmelavet æblemos. Spis æblemos som topping på din yoghurt eller havregrød - eller brug den i en gammeldags æblekage eller trifli.

Tilberedningstid: 20 min. Kogetid: 8-10 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
2 kg madæbler

ca. 1 dl vand
350 g sukker (4 dl)
evt. konserveringsmiddel

 
* Fremgangsmåde
1. Skræl æblerne og skær dem i
mindre stykker. Kog æblestykker-
ne med lidt vand ved under låg og
ved meget svag varme.
2. Lad dem koge 8-10 min. eller til
de er kogt møre, rør jævnligt.
3. Rør sukkeret i og tilsæt evt.
konserveringsmiddel, hvis mosen
skal gemmes. Kom den på rene
glas og bind straks til.

 
Æblemos kan bruges som fyld i kager, lagkager, kageskaller, til trifli, æblekage samt andre desserter.

 
Æblemos med peberrod
Kog æblerne som ovenfor.
Smag mosen til med friskreven peberrod og lidt sukker, den må endelig ikke blive for sød.
Velegnet tilbehør til flæskekød.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æbler

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her