 
 
Dansk gryderet, som normalt består af kartofler og
pølsestykker i en rød tomatsauce. I denne klassiker er kartoflerne byttet ud
med blomkål!
Til 4 personer. Tilberedningstid:
½ time. Kogetid: 15 min. Ikke fryseegnet. 
 
# Ingredienser
1 stort
blomkålshoved 
300 g kogt medisterpølse 
1 porre 
1 dåse flåede
tomater på 400 g 
1 tsk friskhakket basilikum eller 1 tsk tørret 
½ tsk worcestersauce
salt 
 
* Tilberedning
1. Del det skyllede
blomkålshoved i små buketter. 
Tag skindet af
pølsen og skær pølsen i små tern. 
2. Rens og skyl
porren, skær den i tynde skiver. 
Kom dem i en gryde
og hæld de flåede tomater på sammen med tomatvæden. 
Krydr med basilikum
og worcestersauce. 
Lad det koge i 15
min. 
Kom pølseterningerne
i gryden, når der er få minutter tilbage af kogetiden. 
Smag det til. 
3. Kog
blomkålsbuketterne i letsaltet vand 5 min. 
Lad dem dryppe godt
af og anret dem i et halvdybt fad. 
Hæld den varme
pølse- og tomatsauce over. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se flere dejlige retter med pølser HER 
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.