 
 
   
Du skal i dag have en opskrift på valnøddesnitter med kokosmel og chokoladespåner. Små lækre konfektagtige kagestykker, i netop din størrelse. Hvem vil ikke gerne smage dem...
Giver ca 20 stykker.
Tilberedningstid: 10 min. 
 
# Ingredienser
24 grahamskiks
140 g chokoladespåner 
140 g kokosmel 
115 g groft hakkede
valnødder 
1 dåse (400 g) kondenseret sødmælk 
 
* Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til
180 °C. 
Forbered en 33 x 23
cm bageform; sæt den til side. 
 
2. Læg
grahamskiksene i food processoren. 
Lad den køre indtil
kiksene bliver til fine krummer. 
Mål 320 g krummer
op. 
 
3. Bland krummer,
spåner, kokosmel og valnødder i en mellemstor skål; rør til det er blandet. 
Tilsæt mælk; rør med
røreskeen indtil det er blandet. 
 
4. Fordel dejen
jævnt i den forberedte bageform. 
 
5. Bages i 15 til 18
min eller indtil kanterne er gyldenbrune. 
Lad formen stå på
metalristen indtil det er helt afkølet. 
Skæres i stykker på fx 5x5 cm. 
 
 
Trin 2: Kør
grahamskiks gennem foodprocessoren for at danne fine krummer. 
 
 
Trin 4: Fordel dejen
i formen. 
 
 
Trin 5: Skær den i 20
stykker. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kager
 
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------