Logo

Kyllingekarbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kyllingekarbonader


Sprøde og saftige kyllingekrebinetter, der er supernemme at lave. Denne udgave er med hakket kylling i stedet for svinekød og en meget prisvenlig måde at spise kød på. Her får du opskriften


Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Stegetid: 8-10 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
4 kyllingebryster
2-3 skiver franskbrød

¾ dl piskefløde
50 g smør

salt og peber
2 citroner


Til stegning:
75 g smør

 
* Tilberedning
1. Skær kyllingekødet i mindre stykker og hak det derefter en gang gennem kødmaskinen.

 
2. Ud blød franskbrødet i fløden og rør det sammen med det hakkede kød samt det blødgjorte smør.

 
3. Del farsen i 6-8 lige store portioner.
Form runde karbonader, ca 2 cm tykke.

 
4. Vend karbonaderne i rasp blandet med salt og peber og steg dem i smør på panden, 5 min på hver side.
Anret hver karbonade med en citronskive.
Server en spændende salat og brasede kartofler eller bagte kartofler til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her