 
 
   
Peberfrugter i
forskellige farver giver denne kyllingeret et virkeligt indbydende udseende. Her
er en virkelig lækker ret med kylling, der er god netop nu! 
Tid: 1¼ time, heraf
20-25 min på komfuret. Retten er fryseegnet. Holdbar i 6 mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
1 kylling, frisk eller
frossen (1 kg) 
2-3 spsk olie 
1 porre
2-3 tomater
1 grøn peber frugt 
1 gul peber frugt 
1 spsk paprika 
1 spsk tomatpuré 
2 dl vand 
½ terning
hønsebouillon 
1 tsk salt 
¼ tsk peber 
persille
 
* Fremgangsmåde
1. Optø kyllingen
hvis den er frossen. 
Det går hurtigt i
mikroovnen ved laveste effekt. 
 
2. Skær kyllingen i
6-8 dele. 
 
3. Opvarm 1 spsk
olie i en sauterpande.
Brun
kyllingestykkerne på alle sider. Tag dem op. 
 
4. Rens porren og
skær den i strimler. 
Skær tomaterne i
tern. 
Rens peberfrugterne og skær også dem i tern. 
 
5. Opvarm 1-2 spsk
olie i sauterpanden. 
 
6. Svits porren og
peberfrugter nogle min.
Tilsæt paprika, tomatpuré,
vand og bouillonterning. 
 
7. Læg
kyllingestykkerne i og drys med salt og peber. 
 
8. Lad retten simre
20-25 min. 
 
9. Tilsæt
tomatterninger og drys med persille. 
 
10. Server med kogte
kartofler, lidt yoghurt og strimlet icebergsalat. 
 
Tips: Lav gerne en dobbelt portion og frys resten
ned i portions-pakker. 
De er fine til frokost
og kan hurtigt varmes i mikroovnen. Giv da brød til. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------